loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Werkplaats

menu_page_image_1560949874.jpg

Onze werkplaats

Onze werkplaats is volledig uitgerust met de nieuwste apparatuur. Met een team van 15 medewerkers zorgen wij ervoor dat uw auto met juiste kennis en techniek behandeld wordt zodat u met een gerust gevoel de weg op gaat. Uw auto schoon wordt afgeleverd nadat deze door ons in behandeling is genomen, service staat bij ons hoog in het vaandel. Uw comfort is onze zorg!

Schadeherstel

Schadeherstel: Deelnemen aan het verkeer kan helaas schade aan uw auto veroorzaken. Ook bij schade aan uw auto kunt u terecht bij Wessel Blok Auto's. Al 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in het herstellen van autoschades volgens innovatieve technieken en de richtlijnen van de brancheorganisatie FOCWA. Voor zo ver mogelijk werken wij met milieuvriendelijke en hoogwaardige producten en apparatuur. Bijvoorbeeld door hoogwaardige kwaliteit autolakken toe te passen en gebruik te maken van een gespecialiseerd systeem voor de schadeafhandeling. Ook technisch gezien zorgen we voor duurzame reparaties zodat ook uw auto weer klaar is voor de toekomst! Naast spuitwerkzaamheden bieden wij uk ook een oplossing in ruitreparatie en restyle-werkzaamheden.

 

Onze schadeafdeling verzorgt schadereparaties voor dealerbedrijven, leasemaatschappijen, autoverzekeraars, maar ook rechtstreeks voor particulieren. Wij repareren onder andere voor alle Schadegarant en Achmea (Interpolis, Centraal Beheer, FBTO) verzekeraars. Wij hebben met vrijwel alle landelijke verzekeraars vaste afspraken en kunnen dus snel schakelen. Dat is prettig voor u als klant en zorgt voor een vlotte afwikkeling van uw schadereparatie.

Vragen? Neem contact op.

Morgen Internet - Light website